Idrætshal skal energirenoveres til fordel for lokalsamfundet

Idrætshal

Idrætshal skal energirenoveres til fordel for lokalsamfundet

BEMÆRK, TEST CASE: Idrætshal skal nu have et stort løft og klimatilpasses og du har mulighed for at være med på en ny måde via grøn crowdlending.

Sønderjylland
DDK 1200000funding goal
DDK 610000pledged
65backers
23days ago
Remind me

Hallen fik sidste år ny LED indendørsbelysning, og vi er nu klar til at tage hul på en gennemgående energirenovering af vores idrætshal. Hallen har de sidste 50 år været et samlingspunkt for vores lokalsamfund, og dette vil vi fremtidssikre samtidig med, at vi højner brugen af hallen for alle borgere. 

Med en nyrenoveret energivenlig og klimatilpasset hal vil vores lokalsamfund have vist vejen for mange andre ift. den grønne omstilling.

Da den grønne omstilling er en fornuft økonomisk beslutning har vi sammen med OwnCity gjort det muligt for alle interesserede borgere at investere i projektet via et grønt lån - dermed kan vi alle få et delvist ejerskab i den grønne omstilling samtidig med en rente. At tænke bæredygtig er ikke kun for miljøets skyld, men også en helt nødvendig økonomisk stillingtagen for at sikre, at vores idrætshal også er der til at samle den næste generation omkring sport og festlige arrangement i gode rammer. 

Name Donate Amount Date
Lisbeth & Niels Erik Bundgaard $25000 Monday, 28 January 2019
Peter Andersen $1000 Friday, 01 February 2019
  • 27-01-2019

    Bestyrelsen er enige

    For at styrke vores lokalsamfund giver vi idrætshallen et grønt løft.

No Smart Contract